Over JobMaker

Slide 1
Slide 2

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe baan,
willen we eerst graag weten wie je bent en wat je allemaal kan.

Onze ambities zijn die van jou

Hoewel onze inzet meestal tijdelijk is, zijn onze resultaten blijvend. Daarmee komen we betrouwbaar over naar zowel werkgever en werknemer. Wanneer je met ons het avontuur aan gaat houden we rekening met verschillende factoren: wat er inhoudelijk aan werkzaamheden mogelijk is en of dit bij je past. Heb jij daarnaast de ambitie om verder te leren, dan is dat bijvoorbeeld ook mogelijk.

Waarom werkzoekers kiezen voor JobMaker

Wanneer je op zoek bent naar de leukste vacature, sta je aan het begin van een nieuw avontuur. Laat het nou net zijn dat wij projecten en opdrachten hebben die perfect passen bij jouw talent en vaardigheden. Daarmee haal je plezier uit je werk en ben jij dadelijk de onmisbare schakel van een super team.

Waarom werknemers kiezen voor JobMaker

Alle oplossingen die wij onze opdrachtgevers aanbieden geven een meetbare voorspring. Het is van groot belang om in te zien in welke functie iemand zijn of haar kracht zit. Deze vraag staat bij JobMaker altijd centraal. Iemand kan immers nog zoveel talenten bezitten; als je hem op de verkeerde plaats neerzet zal dat talent nooit worden benut.

Voordelen Jobmaker

Werk bij jou in de buurt

Wij werken samen met grote opdrachtgevers in de regio. Op deze manier heb je vaak werk dicht bij huis en ben je niet veel kwijt aan reistijd.

Persoonlijke benadering

Bij JobMaker kijken we naar een combinatie van jouw interesse, ambitie, ervaring en opleidingen. Op basis hiervan maken we een plan waarmee we een match maken tussen de juiste opdrachtgever en werknemer.

Goed geld verdienen

Wij vinden het belangrijk dat hard werk goed beloond wordt. Daarom wordt er bij JobMaker altijd boven het minimumloon uitbetaald.

Mogelijkheid tot vast dienstverband

Bij Jobmaker kijken we altijd naar de mogelijkheid tot vast dienstverband. Dit kan zijn bij één van onze opdrachtgevers of bij JobMaker zelf.

Toe aan avontuurlijk werk?