Voor werkgevers

JobMaker voor u

Met ruim zeven jaar ervaring is er geen probleem waar JobMaker geen oplossing voor kan bieden. Deze oplossingen kunnen we aanbieden door ons grote personeelsbestand van gekwalificeerd personeel en accountmanagers die kunnen inspelen op de specifieke situatie in uw bedrijf.

Diensten

Bij JobMaker bieden we verschillende diensten aan om zo elke klant in zijn behoefte te kunnen voorzien. Naast het traditionele uitzendwerk bieden wij ook detachering en payroll aan.

Voor werkgevers

Bent u op zoek naar nieuw personeel voor korte of lange periode? Dan bent u bij JobMaker aan het juiste adres.

Waarom Jobmaker?

Groot bereik van uw vacature

Dankzij ons grote medewerkers bestand en uitgebreide netwerk kunnen we altijd aan uw vraag voldoen.

Snelle en goedkope oplossing voor het vinden van personeel

Bij JobMaker hebben we kwalificeert personeel uit verschillende schalen en branches. Hierdoor kunnen we de beste match maken op basis van kwaliteiten en kosten.

U plaatst alleen een vacature, JobMaker regelt de rest voor u

Het werven van tijdelijk of vast personeel geheel uit handen geven. Bij JobMaker zorgen we ervoor dat uw snel en makkelijk een match krijgt.

Gemotiveerd personeel komt uit uw eigen regio

Bij JobMaker streven we naar enthousiast personeel voor uw organisatie. Één van de aspecten hiervan is zorgen voor personeel uit de regio.

Uitzend krachten

Voor een dag werk of projecten van weken tot zelfs maanden hebben wij bij JobMaker uitstekend personeel. Door onze flexibele manier van werken en breed opgeleid personeel kunnen we voor elke klus een oplossing bieden.

Detacheren

Gekwalificeerd personeel nodig voor een project of voor een langere tijd? Bij JobMaker bieden we ons opgeleid personeel ook aan voor detachering.

Payroll

JobMaker biedt ook payroll aan. Gemakkelijk uw personeel door ons laten verlonen. Geen rompslomp rondom personeelsadministratie maar voor u alleen de focus op uw personeelsmanagement. Voor meer informatie bekijk onze payroll pagina.

Direct aan de slag?

Evert Willemse

Hoofdplanning bij Vcompany

"Door de wisselende personeelsvraag doen wij geregeld een beroep op de diensten van JobMaker. JobMaker biedt ons flexibele personeelsoplossingen met een enthousiast team."

  Hank Hagoort

  Directeur Standcraft B.V.

  “Wij hebben JobMaker leren kennen als een zeer flexibele partner. Wij hebben af en toe op zeer korte termijn arbeidskrachten nodig, die voor ons aan specifieke eisen moeten voldoen. JobMaker is er iedere keer goed in geslaagd om ons op professionele wijze met goede krachten uit de brand te helpen!”

   Rick berkulo

   Directeur H. Berkulo dienstverlening B.V.

   "Sinds 2014 werken wij op zeer frequente basis met JobMaker. In deze periode is gebleken dat zij een zeer flexibele en betrouwbare partner zijn voor het leveren van tijdelijk personeel."