Voor opdrachtgevers

Slide 1
Slide 2

JobMaker ondersteunt werkgevers bij het vinden van personeel.
Niet alleen door grote personeelsbestand van gekwalificeerd personeel,
maar ook door onze accountmanagers die inspelen op elke situatie binnen uw bedrijf.

Oplossingen voor ieder probleem

Met ruim zeven jaar ervaring is er geen probleem waar JobMaker geen oplossing voor kan vinden. Deze oplossingen kunnen we aanbieden door ons grote personeelsbestand van gekwalificeerd personeel en accountmanagers die kunnen inspelen op de specifieke situatie binnen jouw bedrijf.

Onze diensten

Bij JobMaker bieden we verschillende diensten aan om zo iedere klant in zijn behoefte te kunnen voorzien. Naast het traditionele uitzendwerk bieden wij ook detachering en payroll aan.

Voor werkgevers

Ben je op zoek naar nieuw personeel voor korte of lange periode?
Dan ben je bij JobMaker aan het juiste adres.

Waarom Jobmaker?

Groot bereik van vacatures

Dankzij ons grote personeelsbestand en uitgebreide netwerk kunnen we altijd aan jouw vraag voldoen.

Snelle en efficiënte oplossing voor het vinden van personeel

Bij JobMaker hebben we gekwalificeerd personeel uit verschillende schalen en branches. Daardoor kunnen we de beste match maken op basis van kwaliteit en mogelijkheden.

Vacature geplaatst? JobMaker regelt de rest

Personeel wilt u zo snel mogelijk vinden zonder dat het al teveel tijd kost. Wij zorgen voor de juiste match in een zo kort mogelijke tijd.

Gemotiveerd personeel uit eigen regio

Bij JobMaker streven we naar enthousiast personeel voor jouw organisatie. Eén van de aspect daarvan is zorgen voor personeel uit de regio. Kortere reistijd zorgt voor blije gezichten.

Uitzendkrachten

Werk voor één dag of projecten van weken tot zelfs maanden hebben wij uitstekend personeel. Door onze flexibele manier van werken en breed opgeleid personeel kunnen we voor elke klus een oplossing bieden.

Detacheren

Gekwalificeerd personeel nodig voor een project of voor een langere tijd? JobMaker biedt opgeleid personeel, ook aan voor detachering.

Payroll

JobMaker biedt ook payroll aan. Gemakkelijk je personeel door ons laten verlonen. Geen rompslomp rondom personeelsadministratie, maar alleen de focus op personeelsmanagement. Bekijk onze payroll pagina.

Direct aan de slag?

[woothemes_our_team id=”1368″ size=”200″ ]

[woothemes_our_team id=”1377″ size=”200″ ]

[woothemes_our_team id=”1378″ size=”200″ ]