Voor opdrachtgevers

Slide 1
Slide 2

JobMaker ondersteunt werkgevers bij het vinden van personeel.
Niet alleen door grote personeelsbestand van gekwalificeerd personeel,
maar ook door onze accountmanagers die inspelen op elke situatie binnen uw bedrijf.

Vind personeel dat bij jouw bedrijf past

Wanneer je dringend op zoek bent naar personeel is het prettig om dit zo snel mogelijk geregeld te hebben. Zeker in de huidige arbeidsmarkt waardoor nieuw personeel niet gemakkelijk te vinden is.

JobMaker ondersteunt werkgevers bij het vinden van personeel. Niet alleen door ons grote personeelsbestand van gekwalificeerd personeel, maar ook door onze accountmanagers die inspelen op elke situatie binnen jouw bedrijf. Naast uitzendwerk bieden wij ook de mogelijkheid tot detachering en payroll diensten, zo heb je alles onder één dak.

Op zoek naar nieuw personeel?

Door het plaatsen van een gratis vacature in onze database kom je rechtstreeks in contact met gemotiveerd personeel. Of het nu gaat om een vervangend personeelslid voor een korte periode, of een werknemer voor een langer termijn.

Binnen de arbeidsmarkt is JobMaker actief in verschillende sectoren en regio’s. Hierdoor bieden wij altijd de juiste oplossing voor jouw arbeidsprobleem en regelen wij vakkundig personeel binnen uw regio.

 

Wat levert dit op?

JobMaker ontzorgt en regelt alle administratieve rompslomp.

Grotere bereikbaarheid van jouw vacature.

Snelle en goedkope oplossing voor het vinden van personeel.

Gemotiveerd personeel uit uw eigen regio.

Waarom Jobmaker?

Groot bereik van vacatures

Dankzij ons grote personeelsbestand en uitgebreide netwerk kunnen we altijd aan jouw vraag voldoen.

Snelle en efficiënte oplossing voor het vinden van personeel

Bij JobMaker hebben we gekwalificeerd personeel uit verschillende schalen en branches. Daardoor kunnen we de beste match maken op basis van kwaliteit en mogelijkheden.

Vacature geplaatst? JobMaker regelt de rest

Personeel wil jezo snel mogelijk vinden zonder dat het al teveel tijd kost. Wij zorgen voor de juiste match in een zo kort mogelijke tijd.

Gemotiveerd personeel uit eigen regio

Bij JobMaker streven we naar enthousiast personeel voor jouw organisatie. Eén van de aspect daarvan is zorgen voor personeel uit de regio. Kortere reistijd zorgt voor blije gezichten.

Uitzendkrachten

Werk voor één dag of projecten van weken tot zelfs maanden hebben wij uitstekend personeel. Door onze flexibele manier van werken en breed opgeleid personeel kunnen we voor elke klus een oplossing bieden.

Detacheren

Gekwalificeerd personeel nodig voor een project of voor een langere tijd? JobMaker biedt opgeleid personeel, ook aan voor detachering.

Payroll

JobMaker biedt ook payroll aan. Gemakkelijk je personeel door ons laten verlonen. Geen rompslomp rondom personeelsadministratie, maar alleen de focus op personeelsmanagement. Bekijk onze payroll pagina.

Direct aan de slag?