Werving & selectie

Werving

In zeven jaar heeft JobMaker een groot netwerk opgebouwd. Hierdoor zijn we in staat om snel en gericht nieuwe medewerkers aan te trekken. Ook zijn wij continu actief op de vacature- en banenmarkt om nieuw personeel te werven.

Selectie

Dankzij ons grote medewerkers bestand kunnen wij voor u een uitstekende personeel selectie maken.Bij JobMaker werken we met een systeem waarin alle medewerkers terugkomen met de bijbehorende werk ervaring, diploma’s en gewenste werkzaamheden. Hiermee kunnen we u snel en gericht helpen aan het juiste personeel. 

Waarom Jobmaker?

Grootte bereikbaarheid van uw vacature

Dankzij ons grote medewerkers bestand en uitgebreide netwerk kunnen we altijd aan uw vraag voldoen

Snelle en goedkope oplossing voor het vinden van personeel

Bij JobMaker hebben we kwalificeert personeel uit verschillende schalen en branches. Hierdoor kunnen we de beste match maken op basis van kwaliteiten en kosten.

U plaatst alleen een vacature, JobMaker regelt de rest voor u

Het werven van tijdelijk of vast personeel geheel uit handen geven. Bij JobMaker zorgen we ervoor dat uw snel en makkelijk een match krijgt

Gemotiveerd personeel komt uit uw eigen regio

Bij JobMaker streven we naar enthousiast personeel voor uw organisatie. Één van de aspecten hiervan is zorgen voor personeel uit de regio.

Uitzend krachten

Voor dag werk of projecten van weken tot zelfs maanden hebben wij bij JobMaker uitstekend personeel. Door onze flexible manier van werken en breed opgeleid personeel kunnen we voor elke klus een oplossing bieden.

Detacheren

Gekwalificeerd personeel nodig voor een project of voor een langere tijd? Bij JobMaker bieden we ons opgeleid personeel ook aan voor detachering

Payroll

JobMaker biedt ook payroll aan. Gemakkelijk uw personeel door ons laten verlonen. Geen rompslomp rondom personeelsadministratie maar voor u alleen de focus op uw personeelsmanagement. Voor meer informatie bekijk onze payroll pagina.

Direct aan de slag?