Voor werknemers

Slide 1
Slide 2

Wanneer je met plezier naar je werk gaat, werk je nooit.
Dat is het streven wat wij voor jou graag na willen komen.

Werken voor JobMaker

Wanneer je met plezier naar werk gaat, werk je nooit. Dat is het streven wat wij voor jou graag na willen komen. Door het aanbieden van toffe werkgevers en unieke locaties, kunnen wij dat ook waarmaken. Hoewel we met name actief zijn in regio Utrecht, kan je ons door heel Nederland vinden en soms zelfs internationaal.

Werken doe je ook voor je lol

Alles staat in het teken van jou. Wij willen heel graag weten wie je bent en waar jouw krachten liggen. Dat doen we niet alleen door te kijken naar opleidingen of werkervaring, maar ook naar interesses en jouw motivatie. Daardoor krijg jij het werk wat helemaal bij jou past.

Verder leren naast je werk
Heb jij naast je werk de ambitie om verder te leren, certificaten of rijbewijzen te behalen? Dit is een unieke kans die wij onze toekomstige werknemers graag aanbieden.

JobAlert houdt je op de hoogte

Met JobAlert houden wij je op de hoogte van de laatste vrijgekomen vacatures. Des te sneller sta jij tussen nieuwe collega’s.
Had je wat anders verwacht van de vacature, of heb je vragen. Neem dan contact met ons op. Wij kijken dan naar de beste oplossing

Voordelen Jobmaker

Werk bij jou in de buurt

Wij werken samen met grote opdrachtgevers in de regio. Op deze manier heb je vaak werk dicht bij huis en ben je niet veel kwijt aan reistijd.

Persoonlijke benadering

Bij JobMaker kijken we naar een combinatie van jouw interesse, ambitie, ervaring en opleidingen. Op basis hiervan maken we een plan waarmee we een match maken tussen de juiste opdrachtgever en werknemer.

Goed geld verdienen

Wij vinden het belangrijk dat hard werk goed beloond wordt. Daarom wordt er bij JobMaker altijd boven het minimumloon uitbetaald.

Mogelijkheid tot vast dienstverband

Bij Jobmaker kijken we altijd naar de mogelijkheid tot vast dienstverband. Dit kan zijn bij één van onze opdrachtgevers of bij JobMaker zelf.

Toe aan avontuurlijk werk?