JobMaker voor werknemers

Werken bij JobMaker

JobMaker is een dynamisch bedrijf waarin de medewerker centraal staat.Bij JobMaker proberen het werk af te stemmen op onze werknemers. De werkzaamheden van JobMaker zijn met name in de regio Utrecht, u kunt ons ook vinden in de rest van Nederland en zelfs internationaal.

Werkwijze

Allereerst is het voor ons van groot belang een goed inzicht te krijgen in de door u genoten opleidingen en interesses. Hierop kan het werk worden afgestemd! Geef daarom altijd zo nauwkeurig mogelijk u werkervaring en interesses aan. Bent u op zoek naar een vaste baan dan kunt u dit aan ons laten weten. Wij houden alle actuele vacatures voor u in de gaten. Komt er een vacature vrij die voor u geschikt is, dan zal JobMaker contact opnemen. Wij bieden hiervoor de Jobalert aan.

Is de vacature toch niet wat u ervan verwacht had. Dan zal er voor u naar een andere vacature gezocht worden. Zijn er nog vragen? Neem dan contact op met JobMaker.

 

 

Voordelen Jobmaker

Werk bij jouw in de buurt

Wij werken samen met grote opdrachtgevers in de regio. Op deze manier hebben we vaak werk dicht bij huis waardoor ons personeel niet veel tijd kwijt is aan reizen.

Persoonlijke benadering

Bij JobMaker kijken we naar een combinatie van intresse, ambitie, ervaring en genoten opleidingen. Op basis hiervan maken we een plan waarmee we een match kunnen maken tussen de juiste opdrachtgever en werknemer

Goede verdiensten

Wij streven naar een goede beloning voor hard werk. Daarom wordt er bij JobMaker altijd boven het minimumloon uitbetaald.

Mogelijkheid tot vast dienstverband

Bij Jobmaker kijken we altijd naar de mogelijkheid tot vast dienstverband. Dit kan zijn bij één van onze opdrachtgevers of bij JobMaker zelf.

Direct aan de slag?