Preloader Close
Awesome Image
Awesome Image

Meld je nu aan en ga direct aan de slag

Aanmelden
Over Jobmaker

Talentenbureau met passie voor ontwikkeling en duurzaamheid.

JobMaker maakt werken leuk! We gaan voor een duurzame werkplek voor alle leeftijden. Met de juiste leer en ontwikkel-trajecten zorgen we voor een werkplek waar je jezelf kunt ontwikkelen.

Samen kijken naar jouw groei.
Daar krijg ik energie van!

Awesome Image

Niels Willemse

HR Manager
Awesome Image
Awesome Image
Onze geschiedenis

Een kijkje achter de schermen

Awesome Image

2015

Verdo Werkt wordt Jobmaker

Als twee goede vrienden (die ze tot op de dag van vandaag nog steeds zijn) scheiden de wegen van Wilbert en Erik op zakelijk gebied. Erik gaat verder met Verdo Werkt en Wilbert gaat verder als Jobmaker.

Awesome Image

2021

Een flexibele eenheid van 5 bedrijven

In 2021 een raar jaar. Om mee te schakelen in de corona crisis ontstaat Vcompany Transport. Een eigen losstaande transporttak die transportwerkzaamheden verricht voor webshops. Deze verandering en groei zorgt ook voor het ontstaan van Vcompany Groep. Dit wordt de overkoepelende organisatie van JobMaker, Vcompany Verhuur, Point of Concept, Vlondervloeren.nl en Vcompany Transport.

2009

De start als Verdo Werkt

In 2009 starten Wilbert Vernooij en Erik van Donselaar het bedrijf Verdo Agra-service. Ze zijn beide net afgestudeerd en Wilbert heeft naast Verdo het attractieverhuur bedrijf Vcompany aangekocht.

Awesome Image

2018

Een nieuw pand

JobMaker en Vcompany maken een grote stap door het bouwen van een nieuw pand. Dit pand zorgt voor flinke doorgroei mogelijkheden voor zowel Vcompany als JobMaker. Later sluit hier ook nog het bedrijf Point of Concept bij aan.

Awesome Image